Pelkkiä kysymyksiä

Runoilija Erppa

mies
Julkaistu:
86
Liittynyt: 4.3.2007
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 22:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ovatko kellon viisarit valuneet,
päästitkö irti vauhkoontuneet elefantit?

Tartutko kaksin käsin Ouija-lautaan
ja yrität löytää kirjaimia elämästä?
 
Kärpästen seasta, valkoisesta suhinasta,
löydät vain hiiriä kaislikosta?


Voisiko tämä kaikki olla jotain virhettä,
jokainen ajatus tuntuu ansalta?


Haluaisitko sylkäistä kirahvia,
koska lokeroita on jokaisella?

Tahto on vielä al dentea, pitäisikö potkia
päälle vähän yksisilmäistä tomua?

Miksi silti mieli tahtoo aina vain huutoa,
eikö viisautta löytynytkään ruusupensaasta?

Ehkä seuraavassa elämässä on onnea,
onhan kaikki on ansaittua?
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä varmasti kaikki on ansaittua, seuraava elämä kiittää.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut