Epäilys

Runoilija EternalSoul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseemme kohtaavat,
hymyilemme.

Ojennat kätesi,
viet tanssin pyörteisiin.

Painan pääni Sinua vasten,
unohdan kaiken muun.

Löydämme tiemme ulos viileään,
palelen, mutta lämmität minua.

Huulemme kohtaavat toisensa,
ensi suudelman ihanuus.

Mutta haluanko Sua sittenkään?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin ihastumista ensisilmäyksellä....

niin ihastumista ensisilmäyksellä....

 

Käyttäjän kaikki runot