Synkkyys

Runoilija EternalSoul

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vesi kilvan juoksee ikkunaa vasten,
huokailen hiljaisuuteen.

Joku lähestyy,
uhka vaiko ystävä?

Pitkä, hontelo hahmo, hymy eksyy huulilleni.
Tulet viereeni, valtaat ajatukseni,
vain olemalla siinä.

Aika juoksee kanssasi,
liian pian lähdet pois.

Vaivun jälleen synkkyyteen.

Selite: 
Näin tapahtui tänä yönä... Ihastukset täytyisi lailla kieltää. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvaat hetken huuman jälkeen jättämää tyhjyyttä

 

Käyttäjän kaikki runot