Lähellä mutta niin...kaukana

Runoilija Haaveilijarontti

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän vaan elää rikkinäisen syrämmeni kans..
 

Mä sun ihanan hymyn nään, se aina myllertää mun sydämmen...pään..
Silmiisi ihaniin mä uppoudun, haaveisiin unohdun..
Tuoksusi herättää nukkuvan...mun, kumpa joskus saisin olla omasi sun..
Yöllä haaveet toteutuu, kun silmät kyyneleiset sulkeutuu...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja herkkä runo nuoresta rakkaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot