Miksi....

Runoilija Haaveilijarontti

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän vaan elää rikkinäisen syrämmeni kans..
 

Miksi?...voisin kirjoottaa vastausta tunnin ymmärtämättä itsekkään...sydän tekee valintansa itsekkäät....

Mielessäni öisin sinut hellästi uneen hyväilen....sitten valuukin poskellani kyynel suolainen...

Ikävä kova vaivaa mieltä....mutta...mä elän ja haave ei kuole vielä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot