Naamio

Runoilija 56619239770299e061017640c77d6df2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2012
Viimeksi paikalla: 29.6.2019 16:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.4.2024

 
Nuo kylmät silmät
elottomat ja valheelliset
tuijottavat sinua peilin pinnasta
etkä voi olla miettimättä..

Kaadut lattialle
tunteesi pirstoutuvat mukanasi
oletko oikeasti tälläinen?

Sanat sinua painostavat
lauseet hukuttavat
ja katseet..

Niitä et mielestäsi saa
samat katseet joita itsessäsi näet
ja toivot
ettei kukaan nää
mitä pintasi alla väreilee
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta ja koskettavaa kipuilua
 

Käyttäjän kaikki runot