Kaatunut pelastus

Runoilija 56619239770299e061017640c77d6df2

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2012
Viimeksi paikalla: 29.6.2019 16:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 
Tuli päivä jolloin hän
Raotti silmiään alta kypärän
Ja tuuli puhkui hänen lävitseen
Jyväset hiekan pureutuivat
Sulautuivat
Ihoon

Hänen silmänsä kyynelistä turtuneet
Nielu tulessa karjumiseen
Ja tyhjyys
Sisällä

Kyyristyi hän luovuttaen
Kaiken lävitseen päästäen
Täristen peloissaan
Vavahdutti maailmaa
Sankarisi, suojasi, kilpesi
Kaatui
Etkä ole enää mitään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sattuu.. mutta niin kai sen kuuluukin, ja olet edelleen sinä. Kaunis ja vahva vaikka runosi sortuukin.
Merkitty tarinaksi.. Mieleni jää huutamaan lisää.. Kiehtova
 

Käyttäjän kaikki runot