Suru

Runoilija Mooren

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseeni jähmettyy taas tietokoneen ruutuun.
Mieleni sammuu ajatuksista pelatessani.
Ajantajuni katoaa ja kaikki on rauhallista.

Ovi paukahtaa kiinni jossain kaukaisuudessa
ja tajuan taas tuntien kuluneen hukkaan.

Vieläkin tämä tyhjä tunne sisälläni.
Ovatko ajat muuttuneet vaiko ihmiset?

Niin kovaa yritin.
Niin kauan.
Silti kyyneleet vierivät poskiani pitkin jälleen.

Hyvästi?

En tahdo käyttää sitä sanaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti asiat ovat paremmin jo.Hyvä koskettavan viiltävä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mooren Pimeys 14.8.2012 0 Runo
Mooren Suru 13.8.2012 1 Runo
Mooren Sinulle 13.8.2012 0 Runo
Mooren Nimetön 13.8.2012 0 Runo
Mooren Painajaisia 13.8.2012 0 Runo
Mooren Elokuun ilta 12.8.2012 1 Runo