Elokuun ilta

Runoilija Mooren

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäinen kynttilä palaa pöydällä.
Aaltojen loiske kuuluu sisään
pieneen autioituneeseen mökkiin.

Vanha kalastaja lukee ääneen
raamattua ripittääkseen poikansa.

Kokko on valmis ja poika kiipeää sen päälle
vanhan kalastajan sytyttäessä kokko palamaan.

Vielä hetken aikaa kalastaja näkee poikansa
kunnes liekit nielaisevat pojan vartalon.

Lopulta mitään ei ole enää ja vanha kalastaja
kääntyy oman kokkonsa puoleen.
Kiipeää korokkeelle kokon päälle.
Tiputtaa palavat oksat kokkoonsa ja palaa.

Elokuun iltaan kuuluu verta hyytäviä huutoja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaamean ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mooren Pimeys 14.8.2012 0 Runo
Mooren Suru 13.8.2012 1 Runo
Mooren Sinulle 13.8.2012 0 Runo
Mooren Nimetön 13.8.2012 0 Runo
Mooren Painajaisia 13.8.2012 0 Runo
Mooren Elokuun ilta 12.8.2012 1 Runo