Sinulle

Runoilija Mooren

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun käsitykseni
maailmasta
on niin erilainen
kuin sinun,
etten voi kuin
olla pahoillani
siitä miten olen
sinua kohdellut
ja sitä tunnetta,
joka meillä on yhdessä.

Olen vaalinut
unelmaani
niin kauan ja hartaasti
etten enää
osaa elää ilman sitä.
Mutta minun on
opittava se.

Unelmani
oli saada olla
ikuisesti kanssasi.

Vasta silloin kuin
voin taas aloittaa
oman elämäni,
vasta silloin kun
olen päästänyt
irti sinusta
ja siitä tunteen
irvikuvasta,
jonka minä kuvittelin
välillemme,
vasta silloin
voin todella
kutsua sinua
Ystäväkseni.

Jossain edessä
on päivä,
jolloin sinäkin
saat tietää
kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Mooren Pimeys 14.8.2012 0 Runo
Mooren Suru 13.8.2012 1 Runo
Mooren Sinulle 13.8.2012 0 Runo
Mooren Nimetön 13.8.2012 0 Runo
Mooren Painajaisia 13.8.2012 0 Runo
Mooren Elokuun ilta 12.8.2012 1 Runo