Aurinkoon

Runoilija koirankeksi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on herkkä hetki, entä sinä?
 

Kun lennät aurinkoon
otat siipesi ja jätät tämän kaiken taaksesi
et varmaan anna ajatusta jollekkin
pienelle täälläpäin

Nostat mielesi jonnekkin kauas
siinä välissä olen jo ostanut 13 kroisanttia liikaa
Kulttuurishokkeja? Enpä tiedä
mutta ainakin toinen meistä
kaipaa sinua

Kun siirrät osoitteesi aurinkoon
otat kaiken irti siitä mitä rahalla nyt saakaan
et varmaan kanna ajatuksissasi jotain
pientä meikäläistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tuo:toinen meistä kaipaa sinua!

 

Käyttäjän kaikki runot