Ei saa kertoa

Runoilija koirankeksi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on herkkä hetki, entä sinä?
 

Ei saa käyttää
liian voimakkaita sanoja kertomiseen
tunteista jotka ovat kuitenkin
aivan liian pieniä ollakseen
lintuja kultahäkeissä

Ei saa puhua
heti ensimmäisenä iltana liikaa sellaisia
puheenaiheita joissa sinun tulisi
päättää kanssani haluatko
yhteiseen kultahäkkiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot