En tahdo

Runoilija koirankeksi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on herkkä hetki, entä sinä?
 

Mene pois
minusta minusta ja minun asioistani
mene pois tavaroistani ja musiikistani

En tahdo
ajatella sinua sinua ja sinun asioitasi
en tahdo kuvitella sinua sinun muistoissasi

Muttakun sinä
olet siinä ja jatkan painamalla F5

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot