Kirjautua ulos elämästä?

Runoilija GroMikko

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.3.2012
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 17:47

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
31.1.1981

Hei olen Mikko Gromov. Olen kirjoittanut runsaasti kirjoja, joista tällä hetkellä olen julkaissut 11 osaa sielujen arkistoa. Kaksi kirjaani löytyy myös englanniksi käännettynä. Kirjojani voi lainata ja Helsingin ja Lapin kirjastoista. Lisäksi kirjoja voi lukea Tampereen ja Jyväskylän kirjastojen maakunta kokoelmista.
 
Robotti aivot kärräävät samaa uraa
kohti historiaa
toistoja

Ajatteluni toisto on toistettu niin useasti
että osun samaan ajatukseen varmemmin kuin
sulkapallon aloitussyöttöön
Yritän väistää ajatuskuplaani

Reagoida uudella tavalla näkemääni
puristuksissa olen
sama aivorata on toistunut niin useasti
Ettei se voi hävitä

Minä loitsin ja kuuntelen
sitten vain Harry Potteria

Sieppi täytyy saada kiinni
ajatus siitä miten ajatuksiinsa
saa mekaanisattomuuden
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kun muistaiskin venytellä, paitsi lihaksiaan, myös luutuneita käsityksiään ja ajattelutapojaan, pistää mielensä heittämään volttia!
Onneksi me ihmiset emme ajattele, niinkuin robotit. Ainakaan toivottavasti niin ei käy.
Kuulostaa robotti vastaukselta :) Vastaukselta, joka tulee selkäytimellisestä toimintamallista toimia jollakin tavalla tietyssä tilanteessa. Myös tämä kommentti on robottivastaus. Kommentti = menneisyyden sanahistoria + nykyinen suhtautuminen maailmaan + kuvitelma yksilöllisestä vastauksesta + ylimääräistä höpinää. Eli hyvin itseään toistavaa robottimaista toimintaa, jossa ei ole inhimillisiä piirteitä tai, jos on niin ne alkavat ihmisillä kadota...
 

Käyttäjän kaikki runot