Joskus koti on poissa vain yhdenkirjaimen päässä - toti

Runoilija GroMikko

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.3.2012
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 17:47

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
31.1.1981

Hei olen Mikko Gromov. Olen kirjoittanut runsaasti kirjoja, joista tällä hetkellä olen julkaissut 11 osaa sielujen arkistoa. Kaksi kirjaani löytyy myös englanniksi käännettynä. Kirjojani voi lainata ja Helsingin ja Lapin kirjastoista. Lisäksi kirjoja voi lukea Tampereen ja Jyväskylän kirjastojen maakunta kokoelmista.
 
Etovat maailmani herättävät pahennusta herkässä kuulokorvassani
matoja vilisee silmieni yllä
kuin puhdistuskirjoitusta
olenko niin tunkkainen sielu, jos laiminlyön kirjoittamisen vuosiksi
haiseeko minun vanhat sanani kellarin homeelle
ja putoaako katseeni lyhistyen vanhaan sanajanoon
onko kotini poissa, jos en kirjoita itseäni ulkoilmaan
tai jatkaisinko - tarkentaisinko - itseäni ilmaisemattomuutta itselleni
Tulisinko itselleni vieraaksi, jos olisin hiljaa
vai pikemmin tutummaksi
kun olisin kanssani
ja sanat vain katoaisivat - ja vain olisin
Ilman yhteyttä
yksin
, , , mutta itseni?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kirjoituksiin tulee taukoja kaikille. Pääasia on, että kirjoittaa jotakin ainakin joskus.
 

Käyttäjän kaikki runot