Kaamea virtualiteetti

Runoilija GroMikko

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.3.2012
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 17:47

Asuinpaikka: Rovaniemi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
31.1.1981

Hei olen Mikko Gromov. Olen kirjoittanut runsaasti kirjoja, joista tällä hetkellä olen julkaissut 11 osaa sielujen arkistoa. Kaksi kirjaani löytyy myös englanniksi käännettynä. Kirjojani voi lainata ja Helsingin ja Lapin kirjastoista. Lisäksi kirjoja voi lukea Tampereen ja Jyväskylän kirjastojen maakunta kokoelmista.
 
En taaskaan jaksanut sensuroida ajatuksiani
harhauduin niihin kuolemakseni
kukaan ei tunnu ymmärtävän
minun tuskaani
en edes itse
en koe tuskaa
näen sitä ympärilläni
elän sitä sisälläni
sisälmykseni vääntelehtevät
ja haluan pois
pois täältä
pois päästäni
voisin vuokrata sen turistille
katsokaa viikoksi kamaluutta
taiteettoman roskan tuskaa
polttakaa mielikuvituksen nuotiota
ja naurakaa kivulle
kun saatte lomaa lomaltanne
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot