-Menneisyyden vankina-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Ajoissa on aikansa,

menneissä taikansa.

Suru ja pettymyskin

kanssamme matkaa.

Kaikkea mennyttä

ei pidä kaihtaa,

vaihtaa tulevaan.

Mennyt vaikuttaa olevaan,

menneet eivät ole tulevaa.

Selite: 
Ystävälle tehty.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kaunis,toivon että ystäväsi näkee tämän.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot