-Mustaa ja valkeaa-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Mustaa ja valkeaa kierretään

se avaruudeksi tiedetään.

Pisteet tuovat valoa

ikuisuuteen.

Mustaa ja valkeaa kierretään

näin hyvä ja paha synnytetään.

Tässä maailmassa melkein kaikki

on mustaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot