-Kaupungin kasvot-

Runoilija Jonne

mies
Julkaistu:
170
Liittynyt: 11.9.2003
Viimeksi paikalla: 18.2.2024 20:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1975

Tahtoisin lentää vielä kerran!
 

Muuan lehti lauloi keltaisuuttaan,
syksy jo tihensi otettaan.

Kaupungin kaduille laskeutui kuulaus:

Maitoparta siloitti rypyt vanhuksen.

Nuoruus jäätyi kaupungin kasvoille,
tiivistyi muistoiksi portaikkojen kiveen,
varjoiksi ikkunoiden peileihin.

Vilu tarttui sieluun ja huoneisiin,
nuoruus nukkuvan uneen
levottomaan.

Selite: 
Haihtuvia haikeuksia
Kategoria: 
 

Kommentit

Piristävää lukea näin hienoa sanailua pitkästä aikaa! Hieno on!

Vedetöntä ryppyvoidetta kaupunkivanhuksen poskille, jottei pakkanen puraise. Mutta kauniistipä lehtesi lauloi kaupungista.

Tämä on upea. Hienosti kirjoitat.

Varsin vahva teos. Minä pidän - todella.

Surullinen ja todella ihana.Varsinkin viimeinen osio pysäytti ajattelemaan.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot