Mitä mä silloin teen?

Runoilija perdido amor

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistan kuin eilisen,
sun antaman tyhjän lupauksen.
 

Mitä mä silloin teen,
jos jään yksin seisomaan sateeseen?
Kuka mua silloin lohduttaa,
kipujani helpottaa?
Mitä teen jos lähdet pois,
mikä silloin lohtua tois?
Haaveet, unelmatko vaan,
niihinkö turvautua silloin saan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyviä ja aitoja kysymyksiä, joihin tulee vastaus yksi kerrallaan, kun niin tarvitaan. Hyvin koottu. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot