Kerro mitä haluut.

Runoilija perdido amor

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistan kuin eilisen,
sun antaman tyhjän lupauksen.
 

Mikä sul on?
Jos välität,
voiks osoittaa sen niin,
et sen voi ymmärtää?
Jos vihaat,
voiks sanoo sen?
Jos yhä rakastat,
kerro se.
Nyt vaan satutat,
eikä se tee sua onnelliseks,
vaiks niin luulet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

just näin. tätä samaa mäkin haluisin kysyä. <3

juuri tälläin tekee mieli sanoa "Jos välität,
voiks osoittaa sen niin, et sen voi ymmärtää ? " pidän runosa. suosikkehin-><3 (:

 

Käyttäjän kaikki runot