Ympärilläni maalaismaisema
täydenkuun valaisema.
Pakkanen nipistelee poskissa.
En siis voi olla enää unessa.
Tosin siltä miusta yhä tuntuu,
koska haaveni todeksi muuttuu.
Sain siulta syntymäpäivälahjan.
Sen sisältä löysin runokirjan.
Kannessa oleva nimi on omani.
Sehän on ihan ikioma unelmani.
En tiedä kuinka siuta kiittää.
Ei siihen taida sanani riittää.
Selite:
Runolla tahdon kiittää siuta ensimmäisen runokirjanini "unelma" toteuttamisesta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno lämminajatuksinen lahja! Onnea!
Parhaimmat onnitteluni sinulle ystäväni.
Kivasti kirjoitettu, ihan tosiaanko oma runokirja?! Onnittelut.
Kaunis on tämä kiitoksesi hänelle :)
Hyvää syntymäpäivää siulle :)
Kaunis. Ja jos on todellisuus pohjalla niin se vain kaunistaa.
Upea lahja! Hyvää syntymäpäivää, nauti!
Oi; Onnea tuplasti!
täydenkuun syntymäpäivää
ja onnea toteutuneelle
haavelle
Onneksi olkoon, ja kauniin runon olet kiitokseksi luonut, kiitos.
Sivut