Lupaus

Runoilija Johannes Angelos

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosien jälkeen täällä taas. Eri nimimerkillä, mutta kuitenkin. Erakkomainen vaeltelija. Tunturien ja vesiputousten kupeessa henkinen kotini.
 

Vietän paljon aikaa
valkeiden luidesi haudalla
lupaan,

en anna sinun kuolla enää milloinkaan

Olet aivan hiljaa
Tiedän sinä kuuntelet

silittelen sileää kalloasi
ja itken yhä uudestaan

ja uuudestaan

en anna sinun kuolla enää milloinkaan

lanteillasi istuu perhonen
se on kesän lupaus ja ilo
Koko kesän kanssasi tanssia saan

ja itken
et kuole enää milloinkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot