tänään olet puroissa

Runoilija ukkoskuiske

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se tarpeellinen turha
 

aamuiset surusilmäsi yllättivät minut
sanoithan olevasi onnellisempi kuin koskaan
niin kovin tahtoisin nähdä
kaikki sinun pelkosi
kun sinä olet niin Aikuinen
eikä aikuiset pelkää

lapset pelkää
minä pelkään

vedä tämä henkäys puolestani
väritä maailmani kaaoksella ja sävelillä toisista taivaista

jalkani ovat niin uupuneet
vie minut peittosi alle

Selite: 
kello kahdelta aamuyöllä minä odotan sinua oveni taakse
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana runo. taitavasti kirjoitettu, upeat sanavalinnat.

 

Käyttäjän kaikki runot