kasvoillasi teräviä sanoja

Runoilija ukkoskuiske

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se tarpeellinen turha
 

taidat ehkä uskoa harhoihisi
kiharoista ja keijunkasvoista
taidat ehkä suudella salaa kitarankieliä

mutta mitä sitten, kun unesi kaatuvat?
mitä sitten kun runosi hajoavat tavuiksi ja
et enää tahdo uskoa huomista ovenraoissa
uskotko sitten ettei savun mukana voi kadota

et varmaankaan

et varmaankaan osaa enää pidellä minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot