Sinä ja mielipiteidesi motti
minut saartoi jälleen umpikujaan
Se multa vapauden otti
muka turvaa tuodakseen
Vaan voitko taata turvaa,
kun selkeästi kaivat
meidän molempien hautaa?
Selite:
Tällanen maku suussa tänään.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pidän runojesi seilailusta syvissä vesissä. Tavallaan runojen lyhyys ja konstailemattomuus jättävät mukavan "isku otsaan" -tunteen. Pidän tyylistäsi ja meinigistäsi kautta linjan.