Ihmissielun madonreikä

Runoilija esteettisestirajoittunut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Entisen itseni varjo ja vapaamielinen indierunoilija - palaute ja kritiikki on toivottua, kiitän.
 

Silmäsi on

ulottumaton
tähtipölyn piiri,

portti toiseen
ulottuvuuteen

Selite: 
Ihmissilmä on hyvin kaunis ja se kertoo meistä usein paljon, vaikkakin sen kertomaa voi olla usein hankala tulkita. Joskus toivoisin voivani tutkia silmiäsi kauemmin. Ilman kiirettä ja pelkoa, että piilottaisit ne saman tien katseilta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, kaunis runo.

Jännä runo, jota punakynä lähes intiimisti täydentää. Runo tulee lähelle silmää, saa räpyttelemään. Hyvä. Sanotaan että silmä on sielun peili, mutta sielukaan ei aina näytä sisintä, henkeä. Sielu voi olla rikki, esimerkiksi emotionaalisista haavoista, mutta syvemmällä hengen todellisuudessa on puhtautta, eheyttä, joka sielultaan terveemmiltä puuttuu.

Kiehtova ja kaunis, niin avara ja kuvaava! Tässä on paljous hyvin vähillä sanoilla! En edes lukenut tuota "punaisella" olevaa tuossa, sillä halusin antaa "puhtaan" kommentin!
Tässä on niin paljon kaunista ja tunnetta on enemmän kuin monessa muussa!

 

Käyttäjän kaikki runot