ikävä sattuu..

Runoilija Hansuli

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 6.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muhun vaan sattuu niin kauheasti! Mutta ei voi enään mitään. Ite ollaan valintamme tehty..

En voi enään muuta kun toivoa, että voisin vielä joskus elää kokonaisen päivän itkemättä tätä ikävää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävä todellakin sattuu.
Pelottavaa, sillä monet ihmiset käyvät joskus runosi vaiheet läpi ja toivovat samaa.

Joten pidin tästä, koska tykkään samaistua runoihin ;)

Ikävä todellakin sattuu.
Pelottavaa, sillä monet ihmiset käyvät joskus runosi vaiheet läpi ja toivovat samaa.

Joten pidin tästä, koska tykkään samaistua runoihin ;)

 

Käyttäjän kaikki runot