Nimetön

Runoilija Ilam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakasta minua, kuiskaan hiljaa
Sillä minulla on vain tämä likainen parketti
Ei muuta, ei muuta
Rakastan sinua, kuiskaan hiljaa
Minulla on vain tämä likainen parketti
Ei muuta todellisuutta" 
Stam1na Likainen parketti

Stam1nan sanat kuvaa minua tällä hetkellä hyvin...

Toivon kehittyväni hyväksi runoilijaksi ja se tapahtuu vain kritiikin kautta, joten tee hyvin ja ilmaise mielipiteesi, kiitos!! 
 

Sovitaanko näin,
että vaatteemme koskaan
olleet lattiallasi nurinpäin
niin en vajoa siihen aikaan?

Unohdetaan menneet
ja myönnetään,
että tunteet ovat kuolleet
tai ainakin niitä näivetetään.

Tai ainakin niin itselleni
niin uskottelen.
Olen sinulle vatmaan talvi, joka meni.
Mieleesi tuskin enää palailen.

Haudataan muistot suhteemme
ja se alussa ollut taika.
Unohdetaan se virheemme
ja luotetaan että muistot multaa aika.

Tai ehkä jopa kultaakin.
mutta silti elämästäni katoat
mutta varmaankin
sitä juuri haluat.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ilam Nimetön 25.8.2011 0 Runo
Ilam Olet kaunis 24.8.2011 0 Runo
Ilam Nimetön 16.8.2011 1 Runo
Ilam Ajatusten virtaa ja purkamista 15.8.2011 0 Runo
Ilam Nimetön 11.8.2011 0 Runo
Ilam Kaikki hyvin? 7.8.2011 0 Runo
Ilam Nimetön 31.7.2011 0 Runo
Ilam Nimetön 27.7.2011 0 Runo
Ilam Nimetön 27.7.2011 0 Runo
Ilam Loppukesän surua 25.7.2011 0 Runo