Palava rakkaus

Runoilija Transmission

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ei kukaan muu oo tehny mua onneliseks, saanu nauramaan!
Ei kukaan muu oo tehny mua varovaiseks, saanu istumaan... paikoillaan.
-Yari
 

Olen rakastunut,
sydän tunteesta lämpenee,
ajatuksiltani en rauhaa saa,
sinut siellä aina nään,
jos olisit minun en muita huolisi,
luoksesi aina kaipaisin.

Selite: 
Onsekaitruno<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot