Muisto

Runoilija Transmission

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ei kukaan muu oo tehny mua onneliseks, saanu nauramaan!
Ei kukaan muu oo tehny mua varovaiseks, saanu istumaan... paikoillaan.
-Yari
 

Minä pelkään tulevaa, en halua joutua pimeään,
en halua kaatua, enkä pimeään vaipua.
Yksin kävellessäni tunnen menneen kaipua.
Tiedän että pystyn sen unohtamaan ja
kaikesta vanhasta luopumaan.

Selite: 
Niin..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot