Haurasta

Runoilija Afric

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitäpä jos sä pelkäät turhaan?
 

Tiedän, pitäis olla muualla,
enkä taida tietää itsekään,
kuinka voisin edes yrittää
Nyt toimin näin

On mulla joku syykin siihen
en pysty sua kohtaamaan,
enkä edes jaksa miettiä sen enempää

Jos yhen tai kaks,
muuttuis olokin paremmaks
Ehkä kuljen kohti kuolemaa,
sen näkee huomenna

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ohuen hento on kuvauksesi pinnasta
mikä runominästäsi ulos huokuu

taaksensa kätkee paljon
niin sinne kuin tänne ja moneen suuntaan

surullista se, miten vähän pinta ja
taakse kätkeytyvä kohtaavat, kun
edes pinnan tunteva ja sitä pakeneva
eivät toinen toistansa kohtaa

uskon, että monta solmua aukeaa, kun
tunteine kirjavineen matkaa käydä uskaltaa. Onnea matkaan runoilijalle ja muille :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Afric Lukittuna 10.3.2014 0 Runo
Afric Helvetti 7.12.2013 0 Runo
Afric Haurasta 4.12.2013 1 Runo
Afric Kaikessa muttei missään 18.7.2013 0 Runo
Afric Ei mihinkään 6.5.2013 0 Runo
Afric Useinko vain 6.4.2013 0 Runo
Afric Suruissain 16.2.2013 2 Runo
Afric Ei hautajaisia 16.2.2013 0 Runo
Afric Kauhu 23.1.2013 0 Runo
Afric Raivo 19.1.2013 0 Runo