Tänään

Runoilija ganeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voin tänä iltana olla kiitollinen,
kun on takana matka niin pitkä ja mutkainen.

Joskus ennen
en edes uskaltanut toivoa,
että illalla istuessani yksin hiljaa,
voisin tuntea taas näin.

Ei jäänyt minulle paljoakaan siitä,
mitä ennen luulin minulla olevan.
Nyt kuitenkin ymmärrän kuinka
vähemmän
voi olla enemmän.

Ei minulla siis ole enää paljoa.
Mutta kaikki mitä minulla nyt on,
on enemmän kuin
se paljon mitä minulla ennen oli.

On kuin olisin tehnyt elämäni suursiivouksen,
jättäen vain jotain jäljelle...
Mutta vain sellaista,
mikä on oikeasti tärkeää.

Mitäpä minä tiedän puutteesta tai hädästä,
jotta osaisin olla kiitollinen.
Osaanpa vain kuitenkin.

Kukapa voisi määritellä,
ken eniten kärsii
tai mikä olisi yhden pienen ihmisen
suurin koettelemus.
Mutta minun maailmani vaikeudet
jäivät minulle toiseksi.

Minä olen oikea voittaja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on takana kypsää ajattelua elämän arvostuksesta!!
Kiitän!!!

Mistä luopuu, sen saa itselleen - ja kokemuksesta tiedän: PALJON MUUTA LISÄÄ!

Voittajan tuntemus pitkästä mutkaisesta
matkasta on toki parempaa kuin jokin olemattomuuden tunne lyhyestä ja suorasta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ganeli Nimetön 7.11.2010 1 Runo
ganeli Nimetön 4.4.2010 1 Runo
ganeli Meidän maapallomme Suomi 16.9.2009 0 Runo
ganeli tuulen matka 16.9.2009 0 Runo
ganeli Palmikot 16.9.2009 4 Runo
ganeli Tänään 15.9.2009 3 Runo
ganeli =) 9.8.2008 2 Runo
ganeli Nimetön 10.5.2008 4 Runo
ganeli Nimetön 7.5.2008 2 Runo
ganeli hei hei 31.3.2008 4 Runo