tuulen matka

Runoilija ganeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaista huminaa puun lehdet laulaa,
pimeässä illassa huokuen rauhaa.

Untuvan kevyt on tuulen askel,
kevyesti edeten eteenpäin.
Katseellani tuulen askeleita lasken.
Minne se matkaa mietin mielessäin.

Ihan hetken vain menen mukana tuulen,
ja hyräilen tahdissa sen.
Jostain hyvin hyvin kaukaa,
sointuja kuulen.
Ne on sointuja huomisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ganeli Nimetön 7.11.2010 1 Runo
ganeli Nimetön 4.4.2010 1 Runo
ganeli Meidän maapallomme Suomi 16.9.2009 0 Runo
ganeli tuulen matka 16.9.2009 0 Runo
ganeli Palmikot 16.9.2009 4 Runo
ganeli Tänään 15.9.2009 3 Runo
ganeli =) 9.8.2008 2 Runo
ganeli Nimetön 10.5.2008 4 Runo
ganeli Nimetön 7.5.2008 2 Runo
ganeli hei hei 31.3.2008 4 Runo