Muistan sut

Runoilija kesäsi

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 19.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin sua,
meitä.
Mietin kesää,
sitä ihanaa iltaa sun kanssa,
vaikka ulkona satoi,
mun maailmassa paistoi,
sain olla kanssasi.

Katson niitä kuvia,
missä sä hymyilet,
mietin onko tää sen arvosta,
voiko asiat vielä korjata?

Kun katson ikkunasta ulos
ja näen ikkunassa huurun,
siihen salaa kirjoitan,
"Tule takaisin", mun tyttöni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot