Legenda

Runoilija Nickya

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä tarina, ei ole satua tätä
ei kerrota, illalla, kun
lapset laitetaan, nukkumaan, silloin
aaveet vaeltaa, ja
kadut täyttää legenda, se
kertoo kuinka, kerran niin
lapsia kaapattiin, vietiin laivoihin
kauas kotoa

Lapsista tehtiin, osia laivaan, heidän
luitaan käytettiin, mastoihin, heidän
lihat syötiin, myös veret juotiin, vuoxi
elämän
sama toistuu, joka sadas vuosi, silloin
lapset lukitaan kellariin, heitä
pelottaa, heitä itkettää, kuolleet
lapsoset

Nämä aaveet, eivät tahdo pahaa
kellekkään, he tahtovat vain muistut-
taa mitä, heille kävi, joskus
aikoinaan
varokaa sumuisia iltoja, kun
täysikuu loistaa joelta, niin
silloin hän, saapuu, teitä noutamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Nickya Lapsena 14.6.2009 0 Runo
Nickya Your Face 17.8.2009 0 Runo
Nickya Legenda 14.6.2009 0 Runo
Nickya Nyt mietin vaan 26.7.2009 0 Runo
Nickya So hard 14.6.2009 0 Runo
Nickya Muistikuvat 14.6.2009 0 Runo
Nickya Iraq 14.6.2009 0 Runo
Nickya God is a Girl 14.6.2009 0 Runo
Nickya I Wanna Be 14.6.2009 0 Runo
Nickya Maria Antoinette 14.6.2009 0 Runo