Ukkosmyrskyssäkin minä hymyilisin Sinulle

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Porttikongin suojassa odottelin
sateen siirtymistä

pisaransa vähän jo hiuksiini uponneina

pikkutyttönä pelkäsin ukkosia
kerran näin lieskat pistorasiasta
jotka puhalsivat isoisäni jalkoihin

vain iso pamaus kävi
ja putosin samassa tuolilta

tuo muistuu aina mieleeni
jos satun ukkosen alle
niinkuin nytkin

pidin sadetta vähän aikaa
kunnes jatkoin matkaa

kotiin enää pari korttelia

sade piiskasi vaatteeni märiksi
sateenvarjo auttoi sen verran
että vältyin täyssuihkulta

kotiin päästessäni
hymyilin peilikuvalleni

näkisitpä minut näin suloisena
hiukseni kosteudesta kihartuneina

Selite: 
en ole aikoihin ollu sateen alla, joka täyttää kaivot niin, että vesi virtaa kaduilla ja nousee nilkkoihin asti suojatiellä..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut