Pidä lujaa minusta kiinni

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Sinun ihosi alle
minä haluan sydämeni värit
sen tunteet
joista sinä pitäisit huolta
turvassa sylisi lämpimien käsien alla
etkä antaisi kenenkään
ikinä enää satuttaa

pidä niin lujaa kiinni kulta

niin lujaa

Selite: 
kuuntelin pitkästä aikaa Emma Salokoski Ensemblen biisiä Veden alla (http://youtu.be/Ysz0MJcSwLY)...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, kuin on itse Emman kappalekin.

Kaunis on runosi taasen

Kaunista!.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut