Rakastella 5: Lähellä

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Sinun ihosi alla värisee
niin syvälle se minuun toistuu

sinä olet kaikkein eniten

ja sydämeni on salpautua rakkaudesta

miten lähellä voikaan
toisen tuntea

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tunnetta :-7

Tää on pakko lukee pätkissä... ei oikein pysty hengittämään samalla - ja happea pitää saada !

Upee, jestas sentää ku on !

Henkeäsalpaavaa upeutta sanoissasi

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut