Sytytät minut

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Huulillani palaa
kosketus sinua

kielesi löytää omani
kaikkeni

rakastaen
sen sinulle annan

itseni

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, vahva runo

Aivan mahtavan eroottisesti ladattu runo! Pidin! Kiitos!

bensaa liekkeihin...

vautsi..

Kaunis, vahva runo

Aivan mahtavan eroottisesti ladattu runo! Pidin! Kiitos!

bensaa liekkeihin...

vautsi..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut