Itke, tai naura.

Runoilija lonelyindarkness

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.2.2017 21:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Tulet huomaamaan, että hyvinvointi valtio on valhetta vaan.
 

Hymyile, naura
unohda, kaiva hauta

onnen hetki ohimenevä
tuska ikuinen

ei näin
vain toisinpäin
mutta ei se mennyt niin
kun luultiin että rakastuttiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot