Kaukaa

Runoilija lonelyindarkness

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.2.2017 21:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Tulet huomaamaan, että hyvinvointi valtio on valhetta vaan.
 

Sinä tulit
takaa baltian meren
sait kiertämään minun veren
sydämmeni hakkaa
epäilykseni lakkaa

kun sinua vain katson
minulla kaikkia on

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot