Kysymys

Runoilija lonelyindarkness

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.3.2008
Viimeksi paikalla: 9.2.2017 21:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Tulet huomaamaan, että hyvinvointi valtio on valhetta vaan.
 

Muistan sen pienen söpön rokkarin
sitten hetkeks luotasi katosin
ja kun tulin takaisin

mitä löysin?

Naisen joika tuki sitä
mitä ennen inhosi
periaatteet katosi
ja mitä hän löysi..?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot