Luolasta valoon noussut

Runoilija Riinuska83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 4:31

Asuinpaikka: Riihimäki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1983

Rakkaudesta runot rimmaa
rimmatessa purkaan vimmaa
odotatko tätä gimmaa
jos lähden kanssasi
rannalle swimmaa
 

Elämän polulla
vaeltaen yksin
väsyisen tuskaisena
en ollut uskoa
silmiini häikäisevää
kirkasta valoa

ehdin elää pitkään
pimeässä luolassa
seurassa lepakoiden,
seittien, pääkallojen

eksyneenä elämästä
pohtien sen tarkoitusta
etsien kultaista keskitietä onnelaan
ilman karttaa löytämättä päämäärää

kunnes paikalle saapui
sieluni sisar ohjaamaan
eteenpäin epätasaisella
kivisellä polulla
näyttäen tietä valollaan
vieden rakkauden puutarhaan

Avasi hän silmäni
todellisuuteen
osoittaen kuuluvuuttamme
toisillemme

tämä ei ole unta tämä on todellista
kirkastuu elämä kuin uudelleen syntynyt
pois väistyen valtakunta pimeyden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot