Nimetön

Runoilija Riinuska83

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.3.2008
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 4:31

Asuinpaikka: Riihimäki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1983

Rakkaudesta runot rimmaa
rimmatessa purkaan vimmaa
odotatko tätä gimmaa
jos lähden kanssasi
rannalle swimmaa
 

Olen etsinyt
kauan onnea
tuhlaten
aikaa rahaa
useita tonneja

Löysin onnen
säästäen
aikaa rahaa
lopun elämän

muistaen niitä
rikastuen
kiikkustuolissa iloisesti
keinuen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on rikkautta jota rahalla ei saa.
Koskettava runo.

Kaikki nautinta, mitä
saa vailla rahaa, on
aitoa Rikkautta.

Upporikas on hän, joka
tulee siitä onnelliseksi.

Kiva kiikkua papparaisena
ja miljonäärinä :))

 

Käyttäjän kaikki runot