aamulla kaikkialla

Runoilija aquarius

nainen
Julkaistu:
577
Liittynyt: 24.9.2012
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 14:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos KAIKISTA KOMMENTEISTA sivustolla,
niitä kommentoin ajanpuutteen vuoksi tosi harvoin
mutta - arvostan sitäkin enemmän.

 
Elokuussa -17 ilmestynyt
runokirjani
orvokkini, tummasilmä
sai jatkoa maaliskuussa -18
enkelini, kultasiipi
kirjalla.
tähdet taskuissa
julkaistiin toukokuussa -19

Kaikkien kirjojen kustantaja on
Mediapinta Oy. Antakaa kirjastoonne vinkki niin tilaavat!

Muuten kirjat ovat myynnissä Prisman verkkokaupassa
ja kirjaverkkokaupoissa, Adlibriksellä jne. Ja joissain kirjastoissa
on jo.

 
 
kananmuna pannulla
kahvi kannussa

aamuhetki, katveessa
ja niin. mielen retki
rannoille, kaukaisille

männynlatvat kuin palmut
sirisevät heinäsirkat kuin kaskaat
tuoksuu basilika amalfille

ja mustarastas yölinnnulle
sille jota ei vielä ole nimetty
joka lentää öisin ja laulaa
maan äärestä toiseen

              sydän, ryppyinen rusina
              punaisen laatikon perällä
              väärään kynteen tarttunut

alkaa sykkiä taas tasatahtiin
      
               kun kalastajan verkko heilahtaa
              
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa, on helppoa olla mukana ja nähdä.
Mehukkaita yksityiskohtia ja ilmava kokonaisuus

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot