Nimetön

Runoilija Homssulapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

erotun joukosta
liian pitkän kaulani mitalla
mutta olenpahan yläpuolellanne

olen juonitteleva
ja teen kaiken vääränkin
jotta saan mitä haluan

sinä
kun olet päättänyt
erinomaisuudessasi
että tässä suhteessa
kädestäkin pitäminen on kiellettyä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot