Tahdon

Runoilija Mirkkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tätä se elämä on
 

Tahdon olla kanssasi.
Tahdon tuntea ihosi ihoani vasten.
Tahdon suudella selkääsi.
Tahdon katsella kun nukut.
Tahdon tuntea intohimomme kiihkeyden.
Tahdon painaa pääni rintaasi vasten.
Tahdon nukahtaa syliisi.
Tahdon luoksesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot