Se tunne

Runoilija Mirkkku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tätä se elämä on
 

Sain vihdoin tuntea sen kadotetun tunteen.
Sen kun toinen ottaa syliin ja halaa, silittää päätä ja katsoo syvälle silmiin.
Tunsin että välität ja pidit minusta,
sellaisena kun olen.
Ihanaa, kiitos.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot