Kissimirri

Runoilija kahvimunkki

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori tyttönen ja kolme sanaa: minä, olen, sairas.
 

Kissa haluaa oven avattavan.
Ukko osoittaa nousevansa sohvalta,
kisu pyrähtää pakoon.

Kuvio toistuu pari kertaa,
ukko nauraa ja kiroaa kattia,
mirri olisi kolli jollei kastroitu.

Kolmannella kerralla ukko säntää kissin perään,
nappaa sen karvaiseen kouraansa,
ja heittää oven toiselle puolen.

Eikä siinä kauaa kestänyt,
kun pikkutiikeri halusi takaisin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot